IMG_0119.jpg

2H + K

50-neliöisen kerrostalokaksion kokonaisvaltainen remontti. Halusin haastaa itseni ja opetella uutta. Putki- ja sähkötöitä lukuunottamatta toteutin työn kokonaan yksin ja suoriuduin mielestäni melkoisen hyvinkin. Kiitos ystäville ja tutuille ja tuntemattomille neuvoista!

_MG_8789.JPG Oikotie.JPG

Keittiö

Ennen ja jälkeen:

Lattiaan valitsin korkeakiiltoisen valkoisen laminaatin, työtasoihin tilasin massiivisaarniset tasot. Vanhanajan keraaminen tiskiallas löytyi Ikeasta. Jääkaapin ja astianpesukoneen integroin vanhojen kaappien sisään. Jääkaapin etsin sille varatun tilan mukaan ja se olikin markkinoiden ainoa, jonka mitat kävivät vanhan siivouskomeron kanssa yhteen. Astianpesukoneelle varattua aukkoa työstin vähän pienemmäksi puisin peitelistoin. Alkuperäiset kaapinovet kunnosti ja ruiskumaalasi Helsingin Puutyö Oy. Vetimet tehtiin kokonaan uusiksi vanhoin mitoin, Kaappien sisäpinnat maalasin ja teetin kokonaan uudet hyllylevyt. Pääsin harjoittelemaan kaakelointiakin.

Keittiö on ehdottomasti asunnon helmi.

_MG_8780.JPG Oikotie.JPG

Ruokailutila

Ennen ja jälkeen:

IMG_0044.jpg
 
_MG_8804.jpg

Eteinen

IMG_0045.jpg
_MG_8810.JPG Oikotie.JPG

Makuuhuone

Ennen ja jälkeen:

Makuuhuoneessa on hiven luonnon tuntua. Tässä tilassa pääsee hetkeksi kesämökin metsiin ja saimaan hennosti puhalteeviin tuuliin. Maiseman teetin omasta valokuvasta. Tapetin pinta on huokoinen, ei kalvomainen tai kiiltävä, josta itse pidän erityisesti. Muut pinnat ovat rosoiset ja viimeistelemättömät. Lattia on korkkivinyyliä.

IMG_0066.jpg

Olohuone

Ennen ja jälkeen:

Halusin säilyttää alkuperäisen ikkunallisen seinän keittiön ja olohuoneen välissä, Minusta seinä on kaunis ja se mahdollistaa huonekalujen monipuolisempaa asettelua olohuoneen puolella. Ikkunoihin teetin uudet lasit ja samalla tuli uusittua puulistatkin. Korkkivinyyli lattiassa on mukavan lämmin sekä sävyltään että tuntumaltaan.

 
asu

Comment