Teollisuusmeininkiä oli ehdottomasti jatkettava vielä lisää! Vanha auton laturi seisomassa yksin eteisen nurkassa vaikutti ennemmin vahingolta, kuin harkitulta yksityiskohdalta. Niinpä suuntasin lempipuuhiini sisustuspuoteja ja vanhan tavaran kauppoja koluamaan. Rakastan tavaroiden katselua, hypistelyä ja mielikuvilla leikittelyä!

Olin jo kenkäkaappia suunnitellessani päättänyt, että sen ylle tulee pieni pyöreä peili. Peili olikin odotettua hankalampi löytää. Palapeilejä ja soikioita, mutta ei sopivan kokoista ja kehystettyä. Eräänä iltana kesken ruokaostosten, osui kuitenkin silmään juuri sopiva. Marketin sisustusosaston poistotuotteiden hyllystä pilkkahintaan. Laatu ei tietenkään ole kummoinen, mutta kelpaa minulle!

Peilin ylle löysin Saviaholta, paikallisesta vanhan tavaran kaupasta lampun. Tai paremminkin metallirungon lampulle. Lamppuun asennettiin valaisinliike Ahposella musta tekstiilijohto ja tyyliin sopiva lamppu.

Vanha teollisuuspuhelin löytyi porvoolaisesta antiikkikaupasta, Pehtoorin Perikunnasta. Painikkeisiin laserleikattiin uusi muovipleksi tekstien suojaksi, sillä vanhasta ei enää näkynyt läpi. Vanhoja tekstejä en raskinut poistaa, vaikka ovatkin vähän nuhruiset. Joku on raapustanut tekstit pahviin lyijykynällä. Tällä puhelimella on joskus jonkin sortin tuotantopäällikkö jossain päin Suomea soitellut alaisilleen eri halleihin ja varastoihin. :) Mahtava löytö!

Vallilan verho on odotellut kaapissa jo pitkään. Ompelin siihen pari paksua kerrosta villa-kangasta ja näin siitä tuli pätevä välioven korvike. Äänieristys asunnon ja rappukäytävän välillä on uskomattoman hyvä. 

Tästä tulikin samalla pieni hypetys lähialueen tarjonnan ja ammattilaispalveluiden puolesta. Suosittelen lämpimästi! Vaatimattomimmistakin löydöistä voi saada ihmeitä aikaan! :)

Comment