Maamme huono taloustilanne ja kuluttajien varovaisuus hiljentää tahtia myös verhoomolla. Viime kuukausina onkin ollut aikaa keskittyä omiin askareisiin ja oman uuden kodin sisustamiseen.

Tämän vanhan autokorjaamon laturin löysin työpaikkamme varastosta muutama vuosi sitten. En tohtinut heittää pois, koska se oli esineenä jotenkin mielenkiintoinen ja huvittava. Uutta kotia remontoidessani alkoi idea pöntön muokkaamisesta käyttöesineeksi muodostua.

IMG_0924.JPG

Kaappia olen askarrellut hiljakseen muiden töideni ohella, aina silloin kun on ollut viitseliäisyyttä. Aluksi poistin sen sisältä "koneiston" ja rakensin hyllylevyt. Eräs asiakkaani leikkasi vaihtokauppana kaapin etuosaan ovet ja hitsasi saranat. Muovivivut olivat suhteiden kautta nekin puhdistettavana. Tekijä pyysi vaivan palkaksi paketillisen kahvia. Kiitos ihanat ihmiset! :)

Järvenpääläinen Uusiofuusio laserleikkasi ja kaiversi etupaneeliin uuden mittarin lasin, joka oli rikkoontunut sekä pääkytkimen alle uuden lukemalevyn numeroineen. Pitihän minun sitten vähän töpeksiäkin; onnistuin nimittäin touhun tiimellyksessä hävittämään nuo uudet hienot osat, joten nyt kaappi ei ole ihan niin alkuperäisen näköinen, kuin oli tarkoitettu. 

Lopuksi maalasin kaapin mattamustaksi ja kiinnitin uudet ja vanhat osat paikalleen. Ei aivan niin täydellinen lopputulos kuin oli tarkoitettu, mutta aivan pirun hienohan se kyllä on!

Kaappi sopii täydellisesti teollisuushenkiseen eteiseeni ja luo sopivan erikoista ja iloista tunnelmaa kera lempiesineeni lehmäpatsaan.

Comment