Saana-sarjan arkku rockhengessä.

Saana-sarjan arkku rockhengessä.

Jo miltein vuosi on vierähtänyt sitten viimeisen kirjoitteluni. Päivät ja kuukaudet ne vaan vilisevät yhä vauhdikkaammin!

Arkkuverhoomolla on jo useampi viime vuosi kehitelty kovasti uutta. Perinteiset verhoilutekniikat saavat rinnalleen persoonallisia piirteitä; kauniita runoja ja muistolauseita, värejä, valokuvia sekä niin käsinmaalattuja kuin kirjailtujakin kuvia. Verhoilijana on ilahduttavaa nähdä, kuinka vaikuttavimmat muistot ja ajatukset halutaan tuoda mukaan tuotteisiin.

Huonekaluverhoomolla olen puuhastellut niin muhkeiden laiskanlinnojen kuin vanhojen autonpenkkienkin kimpussa. 

Uusien tuotteiden ja niiden valmistustapojen suunnittelun, tilausten vastaanoton, valmistuksen ja eteenpäintoimituksen lisäksi on myös koulutettu ja kouluttauduttu, järjestetty jokavuotiset hautausalan messut ja tutustuttu ensikertaa myös kansainvälisiin tuotteisiin Italiassa! Ja kermana koko kakun päällä ehditty mökkeilläkin! :) Koko Suomen vapaalle pakottava pääsiäinen oli oikeastaan aika mukavakin pysähdys arjen vilskeeseen. Ja sääkin oli mitä mahtavin! 

Hautausalan messut Italian Bolognassa mahdollistivat myös pikavisiitin Venetsiaan!

Hautausalan messut Italian Bolognassa mahdollistivat myös pikavisiitin Venetsiaan!

Comment