Nämä 80-luvun lapsille tutut rottinkiverkolla päällystetyt metalirunkoiset ruokailutuolit ehtivät vielä mukaan Vapun viettoon. Istuimet oli korjattu jo aiemmin, joten nyt uusittiin ainoastaan selkänojat.   

blogi.jpg
P1100660.jpg
P1100659.jpg

Vanhan rottinkiverkon poistaminen ottaakin aikansa. On varottava kehikon reunojen halkeilua ja putsattava kaikki rottingin sekä liiman rippeet huolellisesti pois. Viimeistelinkin kehyksen uran lopuksi pienellä urajyrsimellä.

P1100666.jpg

Rottinkiverkko leikataan ensin sopivaan mittaan ja laitetaan sitten toviksi veteen likoamaan. Näin materiaalia on huomattavasti helpompi käsitellä. Verkko kiinnitetään paikoilleen puunyörillä. Nyöri naputellaan liimalla täytettyyn uraan ja lopuksi veistellään ylimääräiset rottingin reunukset pois. Lopputuloksesta ei tällä kertaa ole kuvaa, mutta tuote taitaa olla monelle entuudestaan jo ihan riittävän tuttu!

P1100667.jpg